Hívjon: +36 1 783 7723
E-mail: info@caleid.com

Forgalomtechnikai terelő és szabályozó eszközök

A forgalomtechnikai terelő és szabályozó eszközök széles palettáját megtalálja kínálatunkban, legyen szó forgalomirányító lámpákról, elkerítő és terelő eszközökről, fekvőrendőrről, parkolásgátlóról, útburkolati jelekről, illetve forgalomirányító vagy közlekedési táblákról.

Természetesen nem csak az eszközöket, de a hozzá szükséges ötleteket, kivitelezési javaslatokat és telepítési szolgáltatásokat is biztosítjuk Önnek!

Forgalomtechnikai szolgáltatásaink között a forgalomtechnikai eszközök telepítését, útburkolati jelek festését, telepítését, fekvőrendőrök, parkolásgátlók kihelyezését, de bizonyos eszközök esetében azok bérlését is biztosítjuk üzletfeleink számára.

Ha csupán egyszeri alkalommal van szükséges ezekre az eszközökre, nem a rendszeres tevékenységének részei, akkor nem érdemes megvásárolnia, sokkal jobban jár a bérleti lehetőséggel. Kérje ajánlatunkat bérleti lehetőségeinkkel kapcsolatban!


Miért fontos a minőség a forgalomtechnikai eszközök terén?

Miért fontos a minőség a forgalomtechnikai eszközök terén?Manapság forgalomtechnikai eszközök nélkül képtelenség megalapozni a szabályos és biztonságos közlekedést az utakon, hiszen jelentős mértékben hozzájárulnak a közlekedési szabályok betartásához mind a gyalogosok, mind pedig az autósok részéről, ebből kifolyólag minőségüket sem lehet a véletlenre bízni.

Mivel a forgalomtechnikai eszközök rendszeresen használatban vannak, elengedhetetlen, hogy színvonalas alapanyagokból kerüljenek legyártásra. Hiszen, ha könnyedén tönkremennek, úgy funkciójukat is elveszítik, emiatt pedig balesetek, közúti szabálysértések is bekövetkeznek, amennyiben például az adott helyen nem volt jól láthatóan feltüntetve az érvényes korlátozás vagy szabály. A forgalomtechnikai eszközök minőségének fontosságával mi is tisztában vagyunk, így, ha termékeink mellett dönt, hosszú távú befektetésre tehet szert, ezáltal elkerülhetőek a közúti balesetek, szabálysértések is, ami a rossz minőségű forgalomtechnikai eszközök miatt következnének be.

Szerezze be mihamarabb a szükséges forgalomtechnikai eszközöket, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

 

KAPCSOLAT