Kresz táblák

Közlekedési tábláink a legmagasabb minőségi követelmények szerint készülnek és természetesen minden ezekre vonatkozó szabályozásnak teljes mértékben megfelelnek. A kresz táblák alapanyaga rétegelt fa vagy horganyzott acéllemez, amelyeken háromféle típusú fényvisszavető fóliát használunk.

A fóliák között a különbség a fényvisszavetés erőssége, illetve a fólia élettartama között található. Kínálatunkban megtalálható a közlekedési táblák telepítéséhez szükséges oszlopok, tartóbilincsek, rögzítő elemek is, továbbá szolgáltatásaink között biztosítjuk a közlekedési táblák telepítését.

A közlekedési táblákkal kapcsolatos tanácsadással is rendelkezésére állunk megrendelőinknek, hiszen például a telepítés helyétől függően a közlekedési táblákat különböző méretekben szükséges elkészíteni!

Vásároljon egyszerűen webáruházunkból, vagy keressen minket ajánlatkérésével!


Miért bízza ránk a KRESZ táblák gyártását? 

A KRESZ táblák rendkívül fontos szerepet töltenek be a közlekedésben, ugyanis nélkülük igazi káosz alakulna ki az utakon. Ahhoz, hogy betölthessék rendeltetésszerű szerepüket, a KRESZ táblák gyártását tapasztalt vállalkozásra kell bízni. Ha Ön nem talált még ilyen céget, ne kutasson tovább, hiszen nagy a tapasztalatunk a KRESZ táblák gyártásában!

A táblák szerepével és fontosságával mi is tisztában vagyunk, ezért a gyártásukat nem bízzuk a véletlenre. Ez azt jelenti, hogy olyan anyagokat és technikát alkalmazunk a KRESZ táblák gyártásához, amiknek köszönhetően színvonalas és időtálló termékeket tudunk előállítani, így, ha termékeink mellett dönt, a táblák valóban betölthetik rendeltetésszerű szerepüket.

A megbízhatóság mellett a rövid határidők betartására is törekszünk, ugyanis minden perc számít azokon az útvonalakon, ahol az autósoknak nélkülözniük kell a KRESZ táblákat. Szolgáltatásunk igénybevételéért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Bővebben a közlekedési táblákról

A forgalomtechnika fontos részei a közlekedési táblák, hiszen ezekkel tudatják az adott területre vonatkozó szabályokat a közlekedőkkel. Nézzük, milyen típusú közlekedési táblák gyártására van szükség!

Vannak olyan táblák, amelyek az útvonaltípust és áthaladási elsőbbséget szabályozzák. Léteznek valamilyen veszélyt jelző táblák, vagy utasítást adóak, és gyakoriak a tiltó táblák. Ezen kívül léteznek még a különleges szabályokat jelző, a tájékoztatást adó és a kiegészítő táblák.

A közlekedési táblák elhelyezése a forgalomtechnika feladata, az alábbi szabályok szerint:

  • Az út mellett, a menetirány szerinti jobb oldalon,
  • Az úttest fölötti táblákat az adott sáv fölé,
  • Szükségszerűen a táblákat a forgalommal szemben járdán, járdaszigeten, körforgalom középszigetén, úttesten lévő akadályon, vagy az akadály elé kell elhelyezni, illetve,
  • A "Megállni tilos", "Várakozni tilos", "Várakozóhely” táblákat mindig az adott oldalra szükséges helyezni.

Közlekedési táblák gyártásához keres megbízható céget? Válasszon minket, kérje ajánlatunkat még ma!

KAPCSOLAT