Kresz táblák

Közlekedési tábláink a legmagasabb minőségi követelmények szerint készülnek és természetesen minden ezekre vonatkozó szabályozásnak teljes mértékben megfelelnek. A kresz táblák alapanyaga rétegelt fa vagy horganyzott acéllemez, amelyeken háromféle típusú fényvisszavető fóliát használunk.

A fóliák között a különbség a fényvisszavetés erőssége, illetve a fólia élettartama között található. Kínálatunkban megtalálható a közlekedési táblák telepítéséhez szükséges oszlopok, tartóbilincsek, rögzítő elemek is, továbbá szolgáltatásaink között biztosítjuk a közlekedési táblák telepítését.

A közlekedési táblákkal kapcsolatos tanácsadással is rendelkezésére állunk megrendelőinknek, hiszen például a telepítés helyétől függően a közlekedési táblákat különböző méretekben szükséges elkészíteni!

Vásároljon egyszerűen webáruházunkból, vagy keressen minket ajánlatkérésével!


Miért bízza ránk a KRESZ táblák gyártását? 

A KRESZ táblák rendkívül fontos szerepet töltenek be a közlekedésben, ugyanis nélkülük igazi káosz alakulna ki az utakon. Ahhoz, hogy betölthessék rendeltetésszerű szerepüket, a KRESZ táblák gyártását tapasztalt vállalkozásra kell bízni. Ha Ön nem talált még ilyen céget, ne kutasson tovább, hiszen nagy a tapasztalatunk a KRESZ táblák gyártásában!

A táblák szerepével és fontosságával mi is tisztában vagyunk, ezért a gyártásukat nem bízzuk a véletlenre. Ez azt jelenti, hogy olyan anyagokat és technikát alkalmazunk a KRESZ táblák gyártásához, amiknek köszönhetően színvonalas és időtálló termékeket tudunk előállítani, így, ha termékeink mellett dönt, a táblák valóban betölthetik rendeltetésszerű szerepüket.

A megbízhatóság mellett a rövid határidők betartására is törekszünk, ugyanis minden perc számít azokon az útvonalakon, ahol az autósoknak nélkülözniük kell a KRESZ táblákat. Szolgáltatásunk igénybevételéért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Bővebben a közlekedési táblákról

A forgalomtechnika fontos részei a közlekedési táblák, hiszen ezekkel tudatják az adott területre vonatkozó szabályokat a közlekedőkkel. Nézzük, milyen típusú közlekedési táblák gyártására van szükség!

Vannak olyan táblák, amelyek az útvonaltípust és áthaladási elsőbbséget szabályozzák. Léteznek valamilyen veszélyt jelző táblák, vagy utasítást adóak, és gyakoriak a tiltó táblák. Ezen kívül léteznek még a különleges szabályokat jelző, a tájékoztatást adó és a kiegészítő táblák.

A közlekedési táblák elhelyezése a forgalomtechnika feladata, az alábbi szabályok szerint:

  • Az út mellett, a menetirány szerinti jobb oldalon,
  • Az úttest fölötti táblákat az adott sáv fölé,
  • Szükségszerűen a táblákat a forgalommal szemben járdán, járdaszigeten, körforgalom középszigetén, úttesten lévő akadályon, vagy az akadály elé kell elhelyezni, illetve,
  • A "Megállni tilos", "Várakozni tilos", "Várakozóhely” táblákat mindig az adott oldalra szükséges helyezni.

Közlekedési táblák gyártásához keres megbízható céget? Válasszon minket, kérje ajánlatunkat még ma!

A közlekedési tábla gyártásának követelményeiről dióhéjban

közlekedési tábla gyártás A közlekedési tábla a közlekedés alapvető eleme, nélküle nem lehet biztonságos kereteket fenntartani a járművezetők és a gyalogosok számára. A KRESZ táblák nem lehetnek akármilyenek, hiszen egy meghatározott feladatot töltenek be. Ennek megfelelően tervezik és kivitelezik őket. Milyen követelményeknek kell megfelelnie egy közlekedési táblának gyártás szempontjából?

A közlekedési tábla gyártás standard előírásai lefektetik azokat a szabályokat, amik mentén el kell készíteni ezeket az útjelzőket. Ezek az előírások egyaránt vonatkoznak a táblák méretbeli követelményeire, valamint a műszaki tulajdonságaikra is. A KRESZ táblák műszaki követelményei a szín-, a fény- és a biztonságtechnikai tulajdonságokat is magukba foglalják, de az is meghatározó, hogy a táblák formája milyen lesz. A KRESZ alapján lehet kör, háromszög, négyzet stb. alakú is egy közlekedési tábla. A követelményrendszer részletesen kitér arra is, hogy a közlekedési tábla gyártás során mekkora legyen a belső jelzések mérete, milyen legyen a jelek formája, színezése, az arányaik, valamint az alapanyaguk.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben közlekedési tábla gyártáshoz keres profi partnert és ismerje meg, hogy mit kínálunk Önnek! Nagy szakmai múlttal rendelkezünk a KRESZ táblák előállítására vonatkozóan és ügyelünk arra, hogy minden megrendelést a legmagasabb színvonalon teljesítsünk. A korrekt árak mellett a gyors és rövid távú kivitelezésre is ügyelünk, és minden esetben tartjuk magunkat a megbeszéltekhez. A közlekedési tábla gyártást bízza a legjobbakra és nem fogja megbánni a döntést, hiszen az előírásoknak tökéletesen eleget tevő és minőségi táblákat kap a végén. Ezeknek a közlekedési tábláknak a telepítését is elvégezzük, valamint szakmai tanácsokkal is szolgálunk a megrendelésüknél.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, ne várjon tovább, hanem vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon közzétett elérhetőségeink valamelyikén és kérjen saját árajánlatot tőlünk közlekedési tábla gyártásra!Közlekedési tábla gyártás rövid határidővel? Velünk lehetséges!

Ha az ügyfeleknek szükségük van új közlekedési táblákra, elsősorban olyan szolgáltatást részesítenek előnyben, ami rövid idő alatt biztosítja a szükséges mennyiségben a jelzéseket. Ha Ön még nem talált ilyen szolgáltatást, ne kutasson tovább, ugyanis cégünk a közlekedési táblák gyártását rövid határidővel vállalja!


Számos olyan útvonal van, ahol minden perc számít, ezért hosszabb ideig nem hiányozhatnak a KRESZ táblák, ugyanis ez a balesetek és a közlekedési dugók szempontjából rendkívül kockázatos. Az ügyfelek részéről érkező elvárások, a biztonságos közlekedés érdekében kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a közlekedési táblák gyártását a lehető legrövidebb időn belül teljesítsük. Természetesen a gyorsaság nem megy a jelzések minőségének a rovására: a táblákat korszerű technológia alkalmazásával gyártjuk, ami lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt színvonalas termékeket állítsunk elő.


Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné igénybe venni a közlekedési tábla gyártás lehetőségét, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!
Mi határozza meg az egyedi közlekedési tábla árát?

közlekedési tábla áraA közlekedési táblák az utak, utcák, terek mentén megszokott elemek, a KRESZ betartását segítik. Nélkülük a balesetek száma megsokszorozódna, az utakon pedig eluralkodna a káosz. A táblák azonban nem kizárólag a szabályokat jelzik, hanem lehetnek az öröm és vidámság forrásai is. Ez első hallásra furcsának tűnhet, addig, amíg nem tudjuk, hogy készülhetnek egyedi közlekedési táblák is, amiket kifejezetten személyre szabott ajándéknak szánnak.
Az ilyen egyedi közlekedési tábla árban természetesen eltérhet az igazi közlekedési táblák árától. Nem az érvényben lévő standardokat kell alapul venni, hiszen ezek a táblák nem az utcára készülnek, hanem ajándékba. Az eredetinél lehetnek kisebbek, könnyebbek, mert nem póznára vagy kerítésre erősítik fel őket, hanem inkább a szoba falára vagy egy beltéri ajtóra. Az is evidens, hogy az egyedi táblának nem kell olyan mértékben strapabírónak lennie, mint az igazi közlekedési táblának. Tehát nem kell ellenállnia az időjárásnak, a hosszú évekig tartó használatnak sem, de nem fenyegeti az a veszély sem, hogy nekimegy egy jármű vagy kidönti egy szélvihar.
Az ajándékba gyártott közlekedési tábla ára tehát maga is egyedileg meghatározott. Mindenekelőtt szükség van arra, hogy a megrendelő felvegye velünk a kapcsolatot, akár személyesen, akár e-mail-ben vagy telefonon, és pontosan elmondja, hogy milyen közlekedési táblát szeretne. Esküvőre, születésnapra, évfordulóra, feliratosat, mintásat, kereket vagy háromszögletűt? A méret is lényeges, ahogyan az is, hogy pontosan hány darabot szeretne rendelni a táblából. Ezek a paraméterek már segítenek pontosan körvonalazni, hogy mennyibe kerül majd a tervezés és a legyártás végén a közlekedési tábla ára.
Lepje meg ismerőseit egy igazán ötletes és látványos ajándékkal, rendeljen tőlünk közlekedési táblát! A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén vegye fel velünk a kapcsolatot, és érdeklődjön a közlekedési tábla árakról,részletekről, kérjen személyre szabott árajánlatot!

 

Miért tőlünk vásároljon közlekedési táblát?

közlekedési tábla vásárlásHa az emberek kilépnek az utcára vagy autóba ülnek, szinte azonnal belefutnak közlekedési táblákba. A jelzésekre szükség van a biztonságos és szabályos közlekedés megteremtéséhez. Az évek múlása meglátszik a közlekedési táblákon, így ahhoz, hogy a jövőben is segítsék az autósokat és a gyalogosokat, időnként újakra van szükség. Ha Ön is lecserélné a közlekedési táblákat, akár több útvonalon is, szerezze be őket cégünktől!

Több érv is szól amellett, hogy tőlünk vásároljon közlekedési táblákat. A hosszú évek alatt kellő tapasztalatot sikerült gyűjteni a tábla gyártás terén, ennek köszönhetően mindig megfelelő minőségű áruval várhatjuk vásárlóinkat. Tisztában vagyunk azokkal a tényezőkkel, amelyek meghatározzák a jelzések időtállóságát, megbízhatóságát, így, ha tőlünk vásárol közlekedési táblát, mindenképp hosszú távú befektetésként tekinthet termékeinkre. A tábláink éveken át hozzá fognak járulni a balesetmentes közlekedés fenntartásához az utakon.
A színvonalas, korszerű elvárásoknak megfelelő termékeken túl a kedvező árak miatt is érdemes cégünktől közlekedési táblákat vásárolnia. Sokan azt gondolnák, hogy a minőséget meg kell fizetni, azonban nekünk fontosabb, hogy elérhetővé tegyük minden ügyfelünk számára ezeket a táblákat, ezért igyekszünk korrekt áron kínálni termékeinket.
A közlekedési tábla vásárlása a régi jelzések lecserélésén kívül több esetben is előnyt élvezhet. Folyamatosan útbővítések, fejlesztések zajlanak az országban, ezekhez a munkálatokhoz be tudja szerezni tőlünk a szükséges mennyiségben a táblákat.

Ha Ön egy olyan cégtől szeretne közlekedési táblákat vásárolni, ahol ügyfélközpontú kiszolgálás várja és a minőség kerül előtérbe a termékekkel kapcsolatban, látogasson el üzletünkbe! Cégünk felelősséget érez a biztonságos közlekedés megteremtésében, ezért garantáljuk, nem fog csalódni tábláinkban. Ha előzetesen bővebb információkra lenne szüksége a táblákról vagy árainkról, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Ideiglenesen szükséges KRESZ táblák gyártását is vállaljuk!

A közlekedési táblákat, KRESZ táblákat a közlekedéshez használjuk. Az utak, az utcák, kereszteződések, lehajtók stb., mind azok a területek, ahol állandóan megtalálhatjuk a kihelyezett táblákat.

Azonban egy KRESZ táblára időnként akár csak ideiglenesen is szükség lehet. Ilyen átmeneti eset például amikor valahol útépítés folyik. Természetesen gondoskodni kell ilyenkor is az arra járó autósok és egyéb járművel közlekedők megfelelő informálásáról. Ennek hiánya komoly probléma, hiszen az arra járók nem biztos, hogy idejében észreveszik az útlezárást vagy az elterelést. Jelezni kell nekik egyértelműen, jól látható helyre kitett KRESZ táblákkal.

Forduljon hozzánk bizalommal és bízza ránk az ilyen, ideiglenesen szükséges KRESZ táblák gyártását is!  A KRESZ tábla gyártást évek óta megbízhatóan végezzük, törekedve az állandó minőségre. Kiváló ár-értékarányban, rövid határidővel készítjük a megrendelt termékeket, az aktuális szabályozásokat alapul véve.

Lépjen kapcsolatba velünk honlapunkon található elérhetőségeink egyikén és kérjen árajánlatot KRESZ tábla gyártására!KAPCSOLAT