Hívjon: +36 1 783 7723
E-mail: info@caleid.com

Egyedi táblák

Tetszés szerinti tartalommal, tetszőleges felirattal, a festett, nyomtatott vagy fóliavágással készült műanyag táblák jó egyedi ajándékok lehetnek a különböző alkalmakra. Születésnapra, esküvőre, legény- vagy leánybúcsúra, kollégáknak… Jöjjön el hozzánk, találjuk ki együtt! Kellemes meglepetés a személyre szóló ajándék!

Egyedi tabla_01.jpgEgyedi tabla_03.jpg Egyedi tabla_11.jpg

Egyedi tabla_05.jpg   Egyedi tabla_04.jpg

Különleges ajándék karácsonyra? Gyártasson egyedi táblát szeretteinek!

Különleges ajándék karácsonyra? Gyártasson egyedi táblát szeretteinek!Ha általánosságban a táblák szóba kerülnek, az emberek azonnal a figyelmeztetésekre és a szabályokra asszociálnak, pedig nem mindegyik táblára jellemzők ezek a tényezők, főleg azokra nem, amelyek egyedi igények alapján készülnek el, ebből kifolyólag az ilyen típusú táblák remek ajándéknak számítanak, például karácsonykor.

Az egyedi táblák gyártását tulajdonképpen az ügyfelek igényei és fantáziája határozza meg, az évek során olyan figyelemfelkeltő, vicces vagy megható táblákat készítettünk már el, amelyek bármilyen alkalomra ajándékozhatók és mivel közeleg a karácsony, érdemes kihasználni ezt az időszakot és az ünnep miatt élni az egyedi tábla gyártás lehetőségével!

Az egyedi tábla gyártással természetesen nemcsak ötletes ajándékok valósíthatók meg, hanem figyelemfelkeltő marketingeszközök vagy üzlethelyiség díszítésére alkalmas dekorációs elemek is!

Éljen a változatos szolgáltatás lehetőségével, gyárttasson egyedi táblát igényeinek megfelelően! A minőséget garantáljuk!Részletes információkért keressen bennünket telefonon, e-mailben, vagy látogassa meg a webshop-ot!