Hívjon: +36 1 783 7723
E-mail: info@caleid.com

Közlekedési tábla

Közlekedési táblák széles választékával állunk rendelkezésre.

Rétegelt fa vagy horganyzott alaplemezből készült közúti jelzőtábláink fényvisszaverő fóliával ellátottak és az érvényes Útügyi Műszaki Előírásoknak megfelelőek.

Legyen szó háromszög, vagy kör alakú, négyszög alakú KRESZ táblákról, Stop tábláról, Helységnévjelző táblákról, Útbaigazítást adó jelzőtáblákról, Veszélyt jelző táblákról, Elsőbbséget szabályozó táblákról, Tilalmi táblákról, Utasítást adó táblákról, Különleges szabályokat jelző táblákról, Tájékoztató jelzőtáblákról vagy Kiegészítő jelzőtáblákról.

És még sorolhatnánk. Vegye fel velünk a kapcsolatot !

Caleid_tenyeres stop.jpg  IgeiglenesTereloTabla.jpg  KRESZ tabla_autopalya 3.jpg

KRESZ tábla kedvező áron!

KRESZ tábla kedvező áron!Minőségi forgalomtechnikai megoldásokat keres? KRESZ táblára van szüksége? Keressen minket bizalommal és nem fog csalódni! Mi fontosnak tartjuk, hogy azok, akik hozzánk fordulnak, hosszú távon is jó véleménnyel legyenek a termékeinkről!

A KRESZ táblák esetében is fontos a minőségi tervezés és a megbízható kivitelezés is, hiszen fontos feladatot töltenek be: jeleznek, irányítanak, gondoskodnak arról, hogy ne keletkezzen káosz, minden, a szabályokat ismerő közlekedő számára egyezményes jeleket közvetítenek. Ezért fontos, hogy egyértelmű jelek és színek kerüljenek rájuk, jól láthatóak legyenek már messziről is, az anyaguk bírja a megpróbáltatásokat, ellenálljon a környezeti ártalmaknak, na és persze a múló időnek is!

Minőséget kínálunk kedvező áron, legyen szó bármilyen forgalomtechnikai megoldásról. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és vásároljon KRESZ táblákat megfizethető áron! Amennyiben kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, írjon nekünk, vagy hívjon elérhetőségeinken!Részletes információkért keressen bennünket telefonon, e-mailben, vagy látogassa meg a webshop-ot!