Út burkolat festés

A forgalomtechnika területei között kiemelt fontosságú a különböző burkolati jelek használata. Az útburkolati jeleket háromféle módon vihetjük fel az úttestre.

Építkezés, forgalomelterelés miatt alkalmazott ideiglenes burkolatjeleket ragasztásos eljárással helyezzük el. Ezek élettartama rövid, de nyomtalanul visszaszedhetőek, az útburkolatot nem károsítják.

Tartós használatra burkolatjel festést végezhetünk oldószeres festési eljárással – ennek használata a legelterjedtebb, illetve a nagy igénybevételnek kitett felületeknél a plasztik festékek, illetve előre gyártott burkolat jel elemek használata lehetséges.

Az előre gyártott burkolati jeleket hengerléssel, melegítéssel lehet az útburkolatra felvinni.Az útburkolat festés életet menthet! 

útburkolat festésSajnos nagyon sok helyen lehet találkozni kopott, nem egyértelmű jelzésekkel az útburkolatokon. Ezek óriási veszélyeket rejtenek magukban az autósok és a gyalogosok számára egyaránt. Nem ritka, hogy a súlyosabb közúti balesetek az elöregedett útburkolat festések miatt következnek be, ezek az esetek pedig sokak életére hosszú távon hatással lehetnek. Maradandó sérüléseket szerezhetnek, amik miatt folyamatos kezelésre szorulnak, így a továbbiakban nem tudják zavartalanul élni a mindennapjaikat. Ahhoz, hogy ezeket a szituációkat el lehessen kerülni, foglalkozni kell a problémás jelzések átfestésével. Amennyiben Ön is szeretne gondoskodni a biztonságos körülményekről, bízza ránk az útburkolat festést!

Mivel tisztában vagyunk az útburkolat festés fontosságával, kiemelt figyelmet fordítunk a kivitelezés precizitására. Kizárólag minőségi alapanyagokat használunk fel, amik tartós meMentés 

goldást kínálnak. Az általunk készített jelzések hosszú éveken át gondoskodnak a balesetmentes közlekedésről, így elkerülhetők azok a tragikus esetek, amik a kopott felfestések miatt következnének be. Az útburkolat festéshez többféle alternatívát is kínálunk. Akár ideiglenes festésekkel kapcsolatban is kereshet bennünket, így legyen szó bármilyen körülményről, velünk könnyedén tud alkalmazkodni az adott szituációhoz. Megkeresése után igyekszünk rövid időn belül rendelkezésre állni, hiszen ilyen esetben minden perc számít. Ügyfélközpontú, rugalmas szolgáltatás keretein belül gondoskodunk az útburkolat festésről, garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal és a végeredménnyel.

Az útburkolat festés életet menthet, ezért mindenképp foglalkozni kell a kopott jelzések felújításával! Szolgáltatásunkat kedvező áron biztosítjuk az ügyfeleknek, így anyagi szempontból is megéri bennünket választani. Az útburkolat festésen kívül más forgalomtechnikai megoldások kivitelezéséhez is felkereshet bennünket. Ha ránk bízná a munkálatokat, vagy kérdései lennének, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.