Elkerítő eszközök

Elkerítő eszközeink között megtalálhatóak ideiglenes vagy végleges tereléshez alkalmazhatók egyaránt A terelés helyétől és jellegétől függően alkalmazhatóak a teljesség igénye nélkül:
• terelő kúpok, bóják (több méretben és kivitelben)
• elkerítő lécek
• kordonszalagok
• elkerítőhálók
• műanyag láncok és oszlopok
• korlátok
• terelőfalak

Terelo boja.JPG  Elkerito lec.jpg  Terelőoszlop.jpg

Elkerito szalag 2.jpg  Elkerito halo.jpg

Részletes információkért keressen bennünket telefonon, e-mailben, vagy látogassa meg a webshop-ot!

 

Elkerítő eszközök széles kínálatban!

Elkerítő eszközökElkerítő eszközök, széles kínálatban, minőségi kivitelben, kedvező feltételekkel, találja meg az adott helyzetnek megfelelő opciót!

Legyen szó építkezésekről, különböző rendezvényekről, esetükben szükség lehet elkerítő eszközökre, amikkel ideiglenes vagy végleges terelőútvonalakat lehet kialakítani a közlekedők számára. Egyesek adott szituációban az elkerítő léceket alkalmaznák szívesen, mások pedig a kordonszalagokban hisznek. Bármelyik elképzelés, elvárás is merüljön fel az ügyfelek részéről, a választékunkban többféle elkerítő eszközzel is találkozhatnak.

Mivel tisztában vagyunk az eltérő igényekkel, igyekeztünk ennek megfelelően kialakítani a kínálatunkat az elkerítő eszközökből. Nálunk elérhetők például az elkerítő lécek, kordonszalagok, terelőfalak, műanyag láncok és oszlopok is. A termékek sokféle esetben nyújthatnak megoldást az ideiglenes vagy végleges tereléshez. Az eszközök kiváló minőséget képviselnek, kizárólag megbízható alternatívákat biztosítunk az ügyfeleknek, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a kiválasztott elkerítővel. Ha szükséges, bátran kérhet tanácsot a megfelelő termék kiválasztásához, munkatársaink készséggel segítenek az ügyfeleknek. Nálunk az elkerítő eszközökhöz gyorsan, egyszerűen hozzájuthat. Ha többféle terelőre lesz szüksége, a legjobb, ha minket választ, hiszen vállalkozásunk kínálatában mindent egy helyen megtalálhat. Hosszú távon állunk az ügyfelek rendelkezésére, így, ha a jövőben is szüksége lenne építkezéshez, rendezvényhez, egyéb eseményhez eszközökre, bátran kereshet bennünket.

Ismerkedjen meg elkerítő eszközeinkkel, és válassza ki a felhasználni kívánt termékeket! A legjobbat nyújtjuk az érdeklődőknek. Ezen kívül közlekedési táblákért és forgalomtechnikai megoldásokért is felkeresheti cégünket. Ügyfélközpontú, rugalmas szolgáltatásokat biztosítunk a megrendelőknek. Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékekről, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink válaszolnak a felmerülő kérdésekre.