Irányítótáblák

A KRESZ és utcanév táblákon túl, más közterületi felirat rendszerekbe sorolható információs táblákra is szükség van. Ezek az információs irányítótáblák megkönnyítik az eligazodást. Kínálatunkban nem csak a táblák, de a telepítésükhöz szükséges oszlopok, tartóbilincsek, rögzítő elemek is megtalálhatóak!

Fénykép0924.jpg

Az irányítótáblák kihelyezéséről se feledkezzen meg közút építésekor!

Manapság nagyon sok település környékén épülnek új közutak, elsősorban azért, hogy a városok, falvak könnyebben megközelíthetők legyenek. A kivitelezőknek a projektek során rengeteg mindenre szükségük van, többek között KRESZ táblákra és jelzőlámpákra. Mindezek mellett nem szabad megfeledkezni az irányítótáblákról sem, hiszen ezek a jelzések óriási segítséget nyújtanak az eligazodásban, így általuk is egyszerűbb megközelíteni a településeket. Amennyiben Ön minden tényezőre szeretne odafigyelni a projekt kivitelezése során, szerezze be tőlünk egy helyről a különböző jelzéseket és az irányítótáblákat!

Nálunk biztosan nem fog megfeledkezni az irányítótáblákról, hiszen mellettük minden olyan jelzést, eszközt beszerezhet, amire szüksége lesz a munkálatok során. Termékeink százszázalékban megfelelnek a mostanában felmerülő követelményeknek: strapabírók, időtállók, így biztos lehet abban, hogy éveken át segíteni fogják a tájékozódást a környéken. Az irányítótáblák képesek ellenállni a legszélsőségesebb körülményeknek, fizikai hatásoknak. A közút építésen kívül a régi táblák lecserélésekor is számíthat ránk. Sajnos sok település bevezető útvonalán találhatók olyan irányítótáblák, amik elöregedtek, emiatt egyre inkább képtelenek betölteni rendeltetésszerű szerepüket. Az ilyen állapotú táblákat mihamarabb le kell cserélni, hiszen a nem egyértelmű, rosszul kivehető jelzések rengeteg bosszúságot okozhatnak az autósoknak. Termékeink felhasználásával ismét biztosíthatja a megfelelő tájékoztatást, így az emberek könnyebben eligazodhatnak a településen és annak környékén.Az eszközök telepítéséhez minden szükséges alkatrészt tudunk biztosítani, amik szintén kifogástalan minőséget képviselnek.

Garantáljuk, hogy az általunk kínált irányítótáblákkal százszázalékban elégedett lesz. A termékeket kedvező áron kínáljuk vásárlóinknak, amiket rövid időn belül biztosítani is tudunk. Ha bővebb információkra lenne szüksége termékeinkről vagy az árakról, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak az érdeklődők kérdéseire.

Részletes információkért keressen bennünket telefonon, e-mailben, vagy látogassa meg a webshop-ot!