Munka- és Tűzvédelmi feliratok

A munkavédelmi jelzések szabványban meghatározott kivitelezése, piktogramokkal kiegészített formája segíti, hogy a munkavégzés helyén gyorsan felismerhetőek legyenek a veszélyforrások. Figyelmeztető, tiltó, rendelkező jelek és ábrák egyaránt találhatók a munkavédelmi feliratok és táblák közt. A munkáltató köteles biztonsági és tűzvédelmi jelzéseket kihelyezni. Tűz esetén az épületben tartózkodók biztonságos menekülését, mentésük lehetőségét és a tűzoltás módját is a tűzvédelmi táblák mutatják.

TUZVEDELEM_1.jpg  RENDELKEZO_2.jpg

Tilto jelek_1.jpg VESZELYJELZO_1.jpg

Részletes információkért keressen bennünket telefonon, e-mailben, vagy látogassa meg a webshop-ot!

Munkavédelmi feliratok minőségi, időtálló kivitelben! 

Munkavédelmi feliratokMunkavédelmi feliratok, strapabíró kivitelben, bízza profikra a kulcsfontosságú jelzések gyártását, és nem lehet baj a munkaterületen!

munkavédelmi feliratok nagyon fontos szerepet töltenek be a különböző ipari, gyártói, szerelői területeken. A dolgozókat időben, egyértelműen figyelmeztetik a veszélyforrásokra, így a munkavállalók elkerülhetik a baleseteket, sérüléseket. A jelzéseket a munkahelyeknek kötelességük alkalmazni, mert ellenkező esetben komoly büntetésekre is számíthatnak a hatóságoktól például egy ellenőrzés során. A feliratok esetében lényeges szempont az időtálló, strapabíró kivitel, mert a vállalkozások csak így tudnak folyamatosan eleget tenni a szabályoknak és vigyázni a dolgozókra. Amennyiben Ön is a legjobb munkavédelmi feliratokat keresi, forduljon hozzánk bizalommal!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a munkavédelmi feliratok mennyire lényeges tényezők számos vállalkozás esetében, kiemelt figyelmet fordítunk a jelzések minőségére. Termékeink nem okozhatnak idő előtt csalódást. Nem kopnak, mennek tönkre egyhamar, hosszú éveken át gondoskodnak az egyértelmű, jól látható jelzésekről. Kiváló alapanyagok felhasználásával készítjük el a munkavédelmi feliratokat. A jelzések a kor és a legmagasabb szakmai követelményeknek százszázalékban megfelelnek, garantáljuk, hogy elégedett lesz a termékeinkkel. A rendeléseket rövid határidővel teljesítjük, így Önnek nem kell hosszú heteket várnia arra, hogy használhassa a fontos jelzéseket. Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú.

munkavédelmi feliratok kivitelezésében élen járunk, bízza profikra a jelzések elkészítését, és nem érhetik kellemetlenségek! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásunkról, termékeinkről. Hosszú távon számíthat ránk, így, ha a jövőben szüksége lenne további jelzésekre, ismét bátran kereshet minket, cégünk folyamatosan elérhető az ügyfelek számára. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.