Parkolásgátló eszközök

A parkolásgátlók között megtalálható az általában közterületen, garázsbejáróknál telepített parkolásgátló és terelő oszlop (poller), vagy a kulccsal illetve lakattal zárható, privát parkolók lezárására készített, magánterületen telepített parkolásgátló szerkezetek. A parkolásgátló eszközök jellemzően acél csőből készülnek, felületkezelésük tűzi  horganyzással és/vagy elektrosztatikus porszórással megoldott.

  parkolasgatlo_2.jpg  Parkolasgatlo_1.JPG

Részletes információkért keressen bennünket telefonon, e-mailben, vagy látogassa meg a webshop-ot!

A parkolásgátló eszközökkel elkerülheti a kellemetlen konfliktusokat! 

parkolásgátló eszközökManapság sajnos rengeteg probléma merül fel a parkolással kapcsolatban. Mivel sok esetben alig találnak az autósok szabályos parkolóhelyet, nem ritka, hogy olyan területen teszik le a gépjárművet, ami nem parkoláshoz lett kialakítva. Előfordul, hogy ezzel másoknak, például egy vállalkozásnak okoznak kellemetlenséget. Az érintett cégvezetők megpróbálnak megoldást találni erre a helyzetre, például különböző figyelmeztető feliratokat tesznek ki, azonban a többség ezeket nem mindig veszi észre. Végül a járműtulajdonossal beszélnek, azonban ezekből a szituációkból sokszor óriási konfliktus bontakozik ki. Amennyiben Ön is érintett a szabálytalan parkolásokkal kapcsolatban, és cégvezetőként nem szeretné kellemetlen vitákkal tölteni a napjait, szerezzen be tőlünk parkolásgátló eszközöket!

parkolásgátló eszközök, ahogy a nevükből is kikövetkeztethető, óriási segítséget nyújtanak abban, hogy elkerülhetők legyenek a helytelen parkolásból fakadó konfliktusok, kellemetlenségek. A parkolásgátlókat garantáltan észreveszik a gépjármű tulajdonosok, hiszen az álló fémszerkezet már azt akadályozza, hogy beparkoljon a jármű az adott területre. Az eszközök szinte bárhol felhasználhatók. Megbízható, strapabíró anyagból kerülnek legyártásra, így képesek ellenállni az időjárás tényezőinek és más külső hatásoknak. Hosszú éveken át gondoskodnak a parkolás megakadályozásáról, így egyúttal befektetésként is lehet tekinteni megvásárlásárukra. Egyszerűen és gyorsan telepíthetők, ezáltal nem kell hosszú heteket várnia ahhoz, hogy megtapasztalja előnyeiket. A parkolásgátló eszközöket kedvező áron kínáljuk ügyfeleinknek, garantáljuk, hogy nem fog csalódni termékeinkben.

Felejtse el a konfliktusokat, kellemetlen helyzeteket, válasszon hatékony megoldást az emberek figyelmének felkeltéséhez, szerezze be tőlünk a parkolásgátlókat! Ha szeretné megrendelni a termékeket, vagy bővebb információkat szeretne megtudni a parkolásgátló eszközökről, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.